top of page
Search
  • Kerttu Saagpakk

Värvikirev SÜGISHOROSKOOP 2021

Üldine ennustus: Korjates lehti meel rõõmsaks tehti.


Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL)

Jäär, jäär, jäär… sügis mõjub Sulle hästi! Sinu juuksed säravad imeliselt sügispäikeses ning läigivad kütkestavalt sügisvihmas. On oodata armastust! Muidugi kui Sul üldse aega sellistele teemadele mõelda on. Senini kulus Su aeg ilmselt mõtlemaks sellele, keda valida, nüüd veel viimased ponnistused perioodi lõpuks ja need tundidepikkused Playboxi proovid… Oled üks tegus Jäärakene. Pea ikka püsti ja ära unusta, kui bänger persona Sa oled! Kui vaja, leia aega puhkamiseks, kuid muidu hoia ikka lippu kõrgel ja pane samas tempos edasi!


Maamärk SÕNN (20. APRILL - 20. MAI)

Käes on Sinu meelisaeg aastas — oled juba ammu oodanud suurte kampsunite, mini-vahukommidega kakao, küünalde ja hubaselt vihmase ilma esteetikat. See on nüüd käes ja oled õnnelikum kui kunagi varem! Koolis sujub hästi, kuid läheks veel paremini, kui omandaksid mõne uue õppimistehnika või stiili oma konspektidele/töölehtedele, mis senini on ehk liiga üksluised. Kui Sul on motivatsiooni veel midagi juurde õppida, siis palu Aimel või Triin-Beritil endale mõni uus lugu selgeks õpetada, sest ega jõulutaadilt lunastamine pole ju ka enam kaugel...


Õhumärk KAKSIKUD (21. MAI - 20. JUUNI)

Karjäär on saanud Sinu elus olulisemaks kui kunagi varem. Juba alustatud ettevõtmised sujuvad imeliselt. Rajad teed tulevikuks ning on üpriski kindel, et kaheksandik on juba valmis. Oled tubli ja otsusekindel — seda igal rindel. Ole ettevaatlik, et Sa oma telefoni või võtmeid kuskile vedelema ei jätaks, need kipuvad praegu jalgu alla võtma. Võta ette jalutusring kaunis looduses.


Veemärk VÄHK (21. JUUNI - 22. JUULI)

Oled täiega romantika lainel! Sinu peas keerlevad aina stseenid, kus kohtad oma eluarmastust, printsi valges bemmis. Ka lauluviisid, mis Su peanupus kummitavad, räägivad sellest müstilisest tundest. On aeg tulla tagasi maa peale! Töö vajab tegemist. Kui toimetused tehtud, võid tagasi pilvedele minna. Soovitame küpsetada õunakooki rohke kaneeliga.


Tulemärk LÕVI (23. JUULI - 22. AUGUST)

Sinu ego on sügise hakul väga suureks puhutud. Tagaplaanile on jäänud suhted lähedaste ning sõpradega. Mõtle natukene, kas alati on vaid teised süüdi või on viga hoopis Sinus. Ilmselt oled kogu oma tähelepanu endale suunanud ning lähedased tunnetavad seda: Lõvi on karjast veidi eemaldunud. Saad seda muuta enda viimase aja käitumist reflekteerides ning semudega avameelselt rääkides. Kari saab jälle kokku!


Maamärk NEITSI (23. AUGUST - 22. SEPTEMBER)

Merkuuri retrograad on just läbi saanud ning Sina oled sellest võitjana välja tulnud! Viimasel ajal on Sul ehk olnud selline tunne, et poe kas või teki alla ja maga 100. sünnipäevani välja! Möödunud sünnipäev möödus veel vägagi muhedalt, kuid siis kiskus kiiva. Nüüd võid hakata rahulikult hingama! Sügistuuled viivad Sind edasi helge tuleviku poole ja Sa sugugi ei maga oma järgnevaid aastaid maha! Aga kui ikka veel on unine tunne: võta oma viimsed jõuraasud kokku ja tee Vessikuga mõne vahetunni ajal paar tantsusammu!


Õhumärk KAALUD (23. SEPTEMBER - 22. OKTOOBER)

Kaalud, ka Sulle on äsja lõppenud Merkuuri retrograad olnud raske. Kaalukauss hakkab nüüd aga tasakaalustuma: hape ja alus ühinevad, trotslikud tunded taanduvad… Sujuvamaks aitaks muuta seda sügisõhtu roosa ja külmalt sinaka taeva vaatamine. Veel enam maandust leiad ehk siis, kui vaatepilti maalida proovid — küsi selleks nippe Jana Einardilt.


Veemärk SKORPION (23. OKTOOBER - 21. NOVEMBER)

Oled tuhe ja kuidagi rahutu. Viimasel ajal tekib tihti tahtmine kedagi salvata. On teada, et skorpion reageerib elusa objekti puudutusele, kuid väikeses koguses mürki võib isegi hästi mõjuda. Lase oma tunded välja, kuid proovi kellelegi mitte väga liiga teha. Võiksid minna mere äärde — see puhastab hinge. Lase tuulel end raputada.


Tulemärk AMBUR (22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER)

Mõistame Sinu kihku see tulev skorpionite hooaeg vahele jätta ja otse tugevalt tulise noolega SINU AEGA lennata! Tuleks see jõuluvana ja sünnipäevatort juba kiiremini… Aga ela olevikus ja naudi hetke: praegust teemat mõnes õppeaines ning Playboxi proove — küll see sünnipäev kah kätte jõuab. Hetkes püsimiseks küsi Meeliselt mediteerimise nippe. Käi keldris õunavarude kallal või küsi neid sõbralt, sest vitamiine läheb Sul vaja.


Maamärk KALJUKITS (22. DETSEMBER - 20. JAANUAR)

Sul on olnud raske mingite valikute vahel otsustada ja see teeb sinust kitse kahe heinakuhja vahel. Proovi mitte nii palju mõelda — tee otsus kindlalt ning enesesse uskudes. Võiksid mõtete eemale saamiseks minna teatrisse või hoopiski kodus lihtsalt vegeteerida. Viimane tegevus on täiesti normaalne: ka mitte millegi tegemine on tegemine. Kogu aeg ei tasu rapsida ja ennast üle töötada.


Õhumärk VEEVALAJA (21. JAANUAR - 18. VEEBRUAR)

Ole ettevaatlik liikluses. Teed ületades vaata igaks juhuks ikka mitu korda, kuna nagu teada — topelt ei kärise. Kool on viinud Sind nii kaugele, et matemaatika kontrolltööd teed suhtumisega “eks vaatab, mis saab”. Finišijoon on lähedal ning nädal puhkuseraasukest ootab Sind! Võta sellest viimast, sest varsti algav juba uus periood täis põnevust, uusi teadmisi. Loodetavasti Sa siis oma ilusatest silmakestest palju vett ei vala ja vihikud jäävad kuivaks.


Veemärk KALAD (19. VEEBRUAR - 19. MÄRTS)

Veevalaja on Sinu elukeskkonda pisarate näol palju panustanud, kuid Sina oled praegu nagu tõeline kala vees! Jõuad kõike: koolitööd on tehtud, tööl käidud, toad koristatud, 8 tundi magatud, lähedastega aeg veedetud. Teised aina kadestavad Sind! Oled tubli ja Sul näikse olevat energiat ülegi. Proovi see suunata näiteks hiina keele õppimisse. Sul võib olla isu Vanilla Ninja jäätise järele — luba endale seda luksust.



139 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page