top of page
Search
  • Kiilitaja toimetus

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile.


Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL)

Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse asemel poolpiduseks ning tood kogu raske taaga endaga suvesse kaasa. Sa ei soovi ju Merigani või Vessikuga sarvipidi kokku minna. Kui unistad himukalt ja jäärapäiselt aina armastusest, siis siin on soovitus, et suveromanssi ligi meelitada: hakka luuletama. Kriba nii, kuis sulest tuleb. Parim oleks seda teha looduses, värskes õhus (näiteks romantilises Kadrioru pargis), siis on kohtumisprotsent tunduvalt suurem. Kui lähed maale luuletama ja kohtad lamba- või lehmakarja, mine loe neile mõni oma luuletustest - õnnitlused, lõid just kultuurse karja! 

Laulusoovitused: Puuluup - “Lambad ei joo” & Silvi Vrait - “Olnut enam heaks ei tee”


Maamärk SÕNN (20. APRILL - 20. MAI)

Sõnn, kui soovid suvesööke mõnusalt nautida, pead praegu natukene piiri pidama, muidu saab sul isu täis ning vihkad end juba suve keskel, kuna miski hea enam ei isuta ja maasikatest, vaarikatest ning mine tea, äkki ka arbuusist on juba küllalt. Muidugi peale jaanipäeva võid juba hakata jõululauaks plaane pidama, aga liigse kehakinnituse asemel vaata parem Pinterestist nunnusid viise, kuidas oma tuba sisustada - hakka mööbeldama (selleks võid appi kutsuda näiteks naabri, et suhteid soojendada): osta uus suvevõbinane seina- või põrandavaip või hoopis armas troopiline taim. Enne kogu selle kammaijaaga alustamist tutvu feng shui õpetustega. Taimesoovitus: lavendel või draakonipuu, need lahustavad negatiivsuse.

Laulusoovitused: Mati Nuude - “Jambalaya” & Sadamasild - “Tulbid ja bonsai”


Õhumärk KAKSIKUD (21. MAI - 20. JUUNI)

Eluenergiat voolab sinust sel suvel jugadena. Sind lausa kutsub klubidesse ning tänad iga õhtu jumalat, et sel aastal Hollywoodi uksed lahti jäid. Kuid ka mujalt võib näkata - mine R-Kioski või Universaal-Universumisse, mõlemast on 99,6% tõenäosus leida omale mätšiva energiaväljaga üksik kaaslane. Et koolitarkused suve jooksul meelest ei läheks, lööge mäekristalle pääde kohal kokku, koroona-aja hügieeninõuete mälestuseks ning täismahus toapäikese eesmärgil peske köögis kõik aknad ära ning seejärel vaadake kino saamise eesmärgil ära kõik “Mar de Amor” episoodid. Kõikide tegevuste kõrvale haugake siidjast, magusat meekooki ning arbuusimahla.

Laulusoovitused: Mati Nuude - “No oota Sa!” & Blacky - “Segased lood”


Veemärk VÄHK (21. JUUNI - 22. JUULI)

Aeg on kurbuserüü nurka visata! Kui keegi teine sind rõõmsaks ei tee, tuleb seda ise teha. Harrasta midagi uut - tantsi oma tooliga tangot, jutusta mulda kergitavate mullamuttidega, piilu tänaval mõlema silmaga kanalisatsiooniauku, pane püksid selga ja pluus jalga, viska ennast poes jäätisekülmikusse külili ja tee väike jahutav uinak, ürita rippuda tuuleveski tiiviku küljes või proovi lugeda tänavakassi, juhusliku sõbra või hoopiski ema aurat. Tee neid asju ning sa näed, et elu polegi tegelikult nii halb, kui ta tegelikult on ja rohi on ka sinu aias roheline. Sünnipäevahommikul söö kindlasti putru, mille keskel küünlake.

Laulusoovitused: Olav Ehala - “Ma tahan olla öö” & The Sun - “Võta aega”


Tulemärk LÕVI (23. JUULI - 22. AUGUST)

Oled juba liiga palju möiranud. Sulle tuleb meelde tuletada, et kui ikka millestki asja ei saa, pole mõtet oma möirematerjali raisata - kõik inimesed ei ole nii targad, noored ja kobedad kui sina. Hakuna matata! Mine kasta oma lakka mõnusas soolases merevees või hoopiski sära lisavas rabalaukas! Sul võib tulla soov Aafrikasse reisida, siit taimesoovitus: kalanhoe toob jõukust. Pane tööle enda loominguline pool, see on sul viimasel ajal unarusse jäänud - joonista, meisterda, toimeta aias, tantsi, tee keraamikat, ole loov. Sinu suvi tuleb imeline ja südasuvi on sinu aeg veel kaunimalt särada! 

Laulusoovitused: Raimond Valgre - “Helmi” & Cool D - “Eestlased”


Maamärk NEITSI (23. AUGUST - 22. SEPTEMBER)

Kui oled kooli lõpetamas, siis ära liiga kaua minevikus kinni ole - uued seiklused ootavad Sind! Oled väga müstiline - ära üllatu, kui tänaval keegi sind pildistada või maalida soovib. Sulle mõjub hästi muru peal enese maandamine või ehk Igor Mangi loengu kuulamine, kuna oled sisenemas spirituaalsuse ajastusse enda elus. Tähed räägivad, et kaklusi on telekapuldi pärast - hakkad huvituma suvistest kella neljastest seebikatest. Ole ettevaatlik erinevate pallidega, need võivad sulle füüsilisi vigastusi tekitada. Suve keskpaigas sinu igatsustunne laabub ning lööd enda armsuse ja abivalmidusega kõikide näod särama!

Laulusoovitused: Helgi Sallo - “Lõppenud on päevad” & Raimond Valgre - “Mul meeles veel”


Õhumärk KAALUD (23. SEPTEMBER - 22. OKTOOBER)

Kaalusid sel kevadel pikalt, kas külvata kurke või mitte. Kui otsustasid külvamise kasuks, on sinu saak sel suvel väga viljakas. Lõpuks ometi saad magada nii kaua kui süda lustib! Ka tööd ei pea sa otsima, kuna tähed räägivad, et kurgimüügiäri võib olla päris tulus. (NB! Vaata, et kulud tulusid üles ei kaaluks) Kui sa isegi kurki ei külvanud, on ka mõttetöö sel suvel väga vinks-vonks ning

raha on nutikate äriideedega lihtne tulema - saad lõbusalt suve nautida. Mõjud üldiselt väga võrgutavalt ja lähedased ei suuda sinu peale kaua pahased olla. Kui aga juhtub mõni Päikese temperatuuril tüli, paku neile lihtsalt kurki, aga kindlasti mitte (tüli)õuna.

Laulusoovitused: Kuldne Trio - “Kurgid sulle, raha mulle” & Greip - “Vihma loits”


Veemärk SKORPION (23. OKTOOBER - 21. NOVEMBER)

Kadedus võtab sinus võimust - miks teised saavad kõike ja mina ei saa mitte midagi? Miks teistel läheb alati hästi ja minul nii halvasti? Kadeduse vastu aitab toataim nimega juudihabe. Ära muretse ega kadetse - ka sinul on olemas kenad kõhulihased, mis aitavad sul püsida plastiline ja püstijalu. Tähed soovitavad ette võtta autokooli teekonna - sinu kõhulihased on nii tublid, et lubavad sul paremale-vasakule vaadata. Aga sel suvel ei ole sul sisimas tegelikult sooja ega külma rannas peesitavatest ja linna peal patseerivatest kehadest - sinu jaoks on oluline huvitavate hingede avastamine. Julge teha juttu ka kontvõõrastega! 

Laulusoovitused: Marko Matvere - “Armastusest hoolin vaid” & “Laul hommikuvõimlemisest (Liepaja 1995)”


Tulemärk AMBUR (22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER)

Sel suvel võid muutuda väga filosoofiliseks ning hakata mõtlema sügavamalt elu üle järele. Sind hakkab huvitama täheteadus ning nüüd peaksid jõudma Suure Vankri tundmisest kaugemale. Siiski-siiski säilitad positiivse meele ning avastad himukalt Eestimaad, võimalik, et vurad velosipediga kogu piiri läbi. Aga ole ettevaatlik - sinu teele võib sattuda mürgine armulill, mida ei tohi suhu pista! Suve esimeses pooles oled küll rahulik, kuid alates jaanidest kipud liigselt rahmeldama - kui tahad ringi leekida, on soovitav seda pigem teha rahulikes metsades, et energiaid tasakaalustada. 

Laulusoovitused: Jaan Tätte - “Vaata mis sa tegid” & Blacky - “Ära piina mind”


Maamärk KALJUKITS (22. DETSEMBER - 20. JAANUAR)

Oled olnud töökas ning oma sõbrad unarusse jätnud. On sul kedagi kellega sumedaid suveöid nautida? Ah sa väidad, et sul pole neid vajagi, sa oled niikuinii tööl! Ära peta end - viimane võimalus on haarata telefon ja küsida sõbralt, kuis elu kulgeb. Veel parem, kasuta kondi- või mootoriauru tema koduukse taguseks üllatuseks! Ära räägi vaid endast, kõik teavad nii ehk naa, kui tubli sa oled! Ole sõbrale kaljukindlaks toeks, ole Kristjan oma Teedule! PS! Liigne sarkasm, mis suure töökusega kehasse kogunenud, võib äkitselt vallanduda. Ole ettevaatlik!

Laulusoovitused: JÄÄÄÄR - “Kaks tüdrukut” & Ice Cream/Indrek - “Helista mulle mobiilile”


Õhumärk VEEVALAJA (21. JAANUAR - 18. VEEBRUAR)

Vett saad sel suvel küllaga valada. Aga on sinu enda teha - kas silmadest, pudelist või pangest. Suveks on sul suured plaanid, aga ära unusta hinge tõmmata. Sinu võimuses on paljugi, ehk õnnestub sul ka jää-ämbri väljakutse sel suvel uuesti rahva sekka tuua? Mida sa aga kindlasti tegema peaksid, on külastama Miljardite kontserti ning kui õnnestub, siis ka üht vahust vahupidu! Sul võib tulla mõte end Rannamajja registreerida, aga mõtle enne hoolega järele ja pea näiteks isa või hea sõbraga plaani. Ole ettevaatlik kuumuse ja liigse Päikesega!

Laulusoovitused: Niki - “Äike, päike” & A-Rühm - “Palmisaar”


Veemärk KALAD (19. VEEBRUAR - 19. MÄRTS)

Kalad, kui võimalik, tee sõpradega muhe rännak Peipsi äärde ja soetage sealt korralik kogus ihest ehk kesa- või Peipsi siiga (Coregonus lavaretus maraenoides). Seejärel otsige koht, kus teha turvaliselt üles lõkkekene, kus liigikaaslasi kenasti praadida. Sina oled sel kooliaastal end ohtralt õppetööle ja üleüldiselt enda harimisele kontsentreerinud ning tunned ennast kui lahja kevadine lest. Suve jooksul saad uuesti energiat varuda ning kõige parem algus selleks on haugata mõnusalt jässakat kesasiiga. 

Laulusoovitused: “Viljandi paadimees” & “Kui on meri hülgehall”

69 views0 comments

Recent Posts

See All

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

32 ideed mida teha sõprade/kaaslasega

Sõbrapäev on käes ja siin on teile <32 ideed, mida sel aastal lähedastega teha ;) Esimesed 21 ideed on lausa tasuta tehtavad! Kutsu mingi vana sõber välja ning catch-up’ige! Minge ettejuhtuva bussi pe

Post: Blog2_Post
bottom of page