top of page
Search
  • Helena Angela Kiisler

Terve 51.b direktori kabinetis ehk õpetajate päev 32. Keskkoolis

Õpetajate päev - see armas, vahvaid vingerpusse täis sündmus toimub 32. Keskkoolis iga aasta. Sel aastal oli meil õnn kõigil koolis olla. Isegi 11. klass sai nautida abituuriumi poolt korraldatud õppetunde ning tunda erinevust nende juhtimise all õppides.

Nagu igal aastal, nii ka sel korral tormasid koridorides ringi töömehed, kes võtsid uksi eest ja teipisid avasid kinni. Klassiruume külastasid arstitädid, kes tegid kindlaks, et ükski õpilane endaga pisikuid kaasas ei kannaks.



Tihti võis märgata, kuidas pila-Merigani ruumist lahkusid nukrad, kuid pool naerusuil õpilased, käes käskkiri. Ühel klassil, milleks oli 10.b, sattus isegi terve kollektiiv Merigani juurde, sest nad julgesid enne tunni lõppu tunnist kogu seltskonnaga lahkuda, isegi kui õpetaja Lõhmus seda keelanud oli. Poole päeva pealt astusid sisse remondimehed, käes kühvlid, paludes õpilastel oma jalanõud eemaldada, sest kahtlustasid, et tegemist on välisjalanõudega. Kooli peal tõttasid ringi ka Margus ja Freddi, kes tegid igas klassiruumis parandusi: kord oli ruloode kontroll, kord projektori sättimine, paludes alati õpilastelt toetuskäsi.



Samal ajal toimus võimlas möll, kus päris õpetajad said teada, mis tunne on olla õpilasgruppides nagu Aktiiv, Spordivaim, Tulilinnud ja Kokk. Õhtu lõpetas gala, kus Noorteparlament, abituurium ning kooli juhtkond olid välja valinud õpetajad, kes nende meelest eriti silma jäid ning tasustasid neid eripreemiaga. Kõne esitasid nii pila kui ka päris Merigan, esines vahva etüüdiga teatritrupp Kokk ja särav õpilane algkoolist ning õpilased Astrid Näälik (12.D), Leena Lovisa Viigisalu (12.D) ning Anna-Liisa Hamidžanov (12.C) lõpetasid õhtu lauluga. Tegevus oli toetatud aktiivi poolt, kes aitasid õhtust galat ning ka fuajeed kaunistada, anda õpilastele parema sügisese ja loodusliku õhkkonna. Selle aasta teemaks oligi just loodus, mets ja värske õhk.




Fotod: Adelle Ader 49.c

101 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page