top of page
Search
  • Kerttu Saagpakk

Teed näitav AASTALÕPU HOROSKOOP 2021

Üldine ennustus: Jõuluvana kingikotist leiab iga sodiaagimärk kasvõi ühe soki — sellega uude aastasse ta sajaga rokib >>> https://youtu.be/ozs6oeYJLPY



Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL)

Sind võib hetkel palju asju närvi ajada. Aga mõtle sellele, et pole mõtet kulutada oma närve asjadele, mida Sa muuta ei saa. Kui Sina oled omalt poolt vajaliku teinud, tea seda ja lase viha vabaks. See võib tunduda raske, kuid oleme kindlad, et jõululaupäevaks oled endas rahu saavutanud. Vaata kas üksi või koos vanaema-vanaisaga legendaarset "Õnne 13".


Maamärk SÕNN (20. APRILL - 20. MAI)

Kas käisid sügishoroskoobi soovitusel Aime või Triin-Beriti juures laulu- või pillioskust lihvimas? Ükskõik, kas Su vastus on jah või ei, jõulumehele on enamasti kõikidel Sõnnidel etteaste olemas, vahest lausa mitu, igaks viiendaks juhuks, kuna oled sel aastal olnud eriliselt hea laps. Sinu ettevalmistus näitab, kui väga ennast eelolevatele pühadele pühendanud oled. Ka enamik kingitustest on Sul juba ostetud (kui viimastest ideedest jääb puudu, hoia Kiilitaja blogil silm peal) ning nüüd tekib tunne, mida üldse veel on teha... tee õppimisega viimased pingutused, loe vanu klassikuid või tehke pere-sõpradega mandariinisöömisvõistlust!


Õhumärk KAKSIKUD (21. MAI - 20. JUUNI)

Oled kui Olaf — Sulle meeldiksid kuumad kallistused, kuid oled aastalõpu tegemistega nii hõivatud, et ei saa sellest ise arugi, mis Su elust puudu on. Märku võivad mainitud puudujäägist anda äkitsi tekkivad emotsioonihood, mis pole alati positiivsed. Proovi oma aega paremini tasakaalustada ning pea meeles — kõige olulisem on siiski koosveedetud aeg. Külasta kindlasti Raekoja platsi, osta sealt mõnus soe jook ja naudi neid aasta viimase kuu võbinaid!


Veemärk VÄHK (21. JUUNI - 22. JUULI)

Sel aastal võib juhtuda, et saad üle verivorsti söömise kartusest, mis tekkis tol korral, kui vanaema Sulle rääkis, millest see legendaarne jõulutoit tehtud on. Pole hullu, maitse on ju päris hea! Sinu peas on verivorsti mõtete kõrval koha leidnud ka armastuse-teemalised mõtted. Oeh! Ta tuleb, kui on aeg. Jõuluromansi ligimeelitamiseks soovitame ylang-ylang eeterlikku õli. Kuid ära sellele liigselt keskendu — kui ei õnnestu, siis tunne lõbu endast ja lähedastest!


Tulemärk LÕVI (23. JUULI - 22. AUGUST)

Tunned, et Sul ei ole viimasel ajal olnud nii palju energiat kui vaja, et tugevalt möirata, kuid see on mööduv. Jõulutrall võib juba eos tunduda väsitav, aga muutes oma mõttemustreid, ei ole asi üldse nii hull. Võta ette mõni talvine seiklus looduses. Ära enne jõule raske toiduga liialda, see mõjub laastavalt. Sul võib tekkida mõte teha sel jõuludel heategu, mis tähendab uut pereliiget — üht toredat karvapalli. <3


Maamärk NEITSI (23. AUGUST - 22. SEPTEMBER)

Tunned, et oled justkui liider või pead olema kõiges parim: jõululaupäeval tahad olla samal ajal nii võõrustaja kui ka tähtis, kõige turvalisem ja vajalikum autojuht teiste võõrustajate juurde, igas pulmas pruut ja igal matusel lahkunu, nagu öeldakse. See on muidugi tore, et oled nii tahet täis, kuid see kurnab nii teisi kui tegelikult ka Sind. Tee valik, sea eesmärgid. Seda on väga märgiline aasta lõpus teha: vana taak jääb maha ning koos uue aastaga on mõnus alustada valgelt lehelt.


Õhumärk KAALUD (23. SEPTEMBER - 22. OKTOOBER)

Kaalud… Sa kaalud, kaalud ja veelkord kaalud... juba pikemat aega, et kas alustada joogaga või mitte. See on Sinu märk! Tee seda! Kuid ära venitustega üle pinguta, alusta vaikselt. Kui võimalik, mine joogatundi. Jõululauas saad peale iga söögikorda värskenduseks demonstreerida uut joogapoosi: üks neist võiks olla viparita karani. Peale iga poosi jooge lonks leiget vett, sörkige ring ümber maja/kortermaja ning toas plaksutage energiad liikuma. Muidugi ka laulge ja laske endal tunda siirast rõõmu!


Veemärk SKORPION (23. OKTOOBER - 21. NOVEMBER)

Sul võib sõprussuhetes tekkida nöökimisi, mida muidu võtaksid väga südamesse, kuid praegu see ei heiduta Sind põrmugi. Oled end visanud elumere laintesse ning lased oma sisemist skorpionilast täie mõnuga kanda. Võid ka iseennast üllatada, kui avastad end kõiki vastutulijaid ärksa sammu ning avali, uusi seikluseid ootavate silmadega tervitamast. See on hea! Oled tubli!


Tulemärk AMBUR (22. NOVEMBER - 21. DETSEMBER)

Palju õnne sünnipäevaks! Naudi pidu täiel rinnal. Sina oled nii palju mandariine söönud, et lõhna järgi võiks lausa 2 km kaugusele jälgi ajada. Jõulude ajal võta aeg maha — vaata, sorteeri ja ehk isegi ilmuta vanu pilte ning kui vaja, valmistu tulevateks eksamiteks. Tunned ennast kuidagi tavatult — see on rahu ja rahulikkus Su sees. Kui õnnestub, lähed vaheajal reisile, et kogeda keskkonnavahetust. Ole ettevaatlik — sind võib tabada bakteriofoobia või ka heureka ja seda taibates, kui hea on olla üdini vaba.


Maamärk KALJUKITS (22. DETSEMBER - 20. JAANUAR)

Õnnitleme uuel eluringil! Oled võib-olla pahur Superstaarisaate tulemuste pärast, kuid see on juba minevik. On suur tõenäosus, et aasta viimasel nädalal või näiteks oma sünnipäeva tähistamiseks krabad kaasa hea sõbra ning termose kuuma vee, mee ja ingveritükkidega… Ja kuhu lähete? Täpselt ei teagi, kuid võimalik, et ühe päevaga külastate viit erinevat randa, kirikut või jäätisekohvikut. Ema küll kogu aeg räägib, et külmaga jäätist ei sööda, aga vahel tuleb pättust ka teha, kallis Kaljukits!


Õhumärk VEEVALAJA (21. JAANUAR - 18. VEEBRUAR)

Selle aasta lõpus tunned end imeliselt ning seetõttu oled väga elevil, et saada see perfektne Instapilt, mis lõpetaks aasta Su sotsiaalmeedias efektse akordiga. Ehk lähed isegi rohkem kui korra fotoshuudile. Kui Sul tekib isu ühe toreda burgeri järele, võid seda endale lubada, kuna jõulud on andmise aeg. Seda mitte ainult teistele, vaid ka endale — Sina oled inimene, kellega pead terve elu veetma, nii et ole lahke!


Veemärk KALAD (19. VEEBRUAR - 19. MÄRTS)

Sul võib tekkida kihk vaheajal tutskeid prantsuse- või venekeelseid väljendeid õppida. Ilmselt Sul on vana hea salakaval plaan “kaks kärbest korraga” või pühade ajal “kaks päkapikku korraga” — nimelt end harides loodad ka, et jõuluvanale need teadmised nii palju muljet avaldavad, et lausa kõik kingid välja lunastad. Ei oska öelda, kas nii hästi läheb. Arvane, et teise eest pead ikka ka natuke laulemaie. Kuid kes teab, oled ju meil see tore “libe kala” [vähemalt mitte “libekala” (rootsi lutfisk, norra lutefisk, soome lipeäkala) - tuhavees pehmeks leotatud kala, klassikaline jõuluroog suuremal osal Skandinaaviast], kes igast olukorrast välja tuleb.

159 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page