top of page
Search
  • Helis Ilumäe

Kingi kiirabi! 🎄🎁

Juba kahe tunni pärast on algamas võimas jõulupidu ja Sul viliseb endiselt peas tühjus, mida küll poetada kingikotti?

Ära muretse, siin on Sulle mõned ideed, mida veel ka 24. detsembril poest leida võiks.


  1. Mõnusa kakao starter pack

Vaja läheb kakaod, võib ka mõnda uhkemat sorti kuuma šokolaadipulbrit, väikseid vahukomme ja purki. Kui kõik koostisosad olemas, siis ega siin midagi väga rasket enam polegi, lihtsalt vala kakao purki ja lisa vahukommid ning sega need läbi. Lõpetuseks kaunista purk vastavalt soovile.

Kingikotti võid lisada ka ühe suure kruusi, et oleks kohe, kust seest kakaod rüübata ning kui tegu pole pikema peoga või on võimalus kasutada külmkappi, siis miks mitte poetada kinki ka pakk piima.


  1. Lõbusad sokid

Sokke läheb alati vaja, tavalistest valgetest sokkidest märksa toredam on kingipakist avastada vahvad värviliste piltidega varbasoojendajad. Näiteks Sokisahtlist ja Happy Socksist leiad midagi igale maitsele - muusikateemalisi, koerte, kasside, jäneste ja rebastega, parima õe, venna, isa või vanaisa kirjadega, lõbusaid “mine metsa” ja “sõida seenele” sokke. Valikut on palju, tuleb vaid kingisaaja huvidele ja iseloomule sobilik paar välja valida.


  1. Kätekreem ja huulepalsam

Eestimaa talved on külmad ja karged ning meie käed ja huuled kipuvad talvisel perioodil tihti kuivaks kiskuma, sestap on üks niisutav kätekreem ja huulepalsam igati praktiline kingitus.


  1. Piparkoogid

Isetehtud kingid on alati kõige paremad ja piparkooke krõbistada meeldib pea kõigile, joonista veel glasuuriga peale ilus muster või vahva sõnum ja ongi armas kingitus valmis.


  1. Heade mõtete purk

Otsi välja paber ja pliiats ning üks vahva purgike. Kirjuta üles kõik oma kõige paremad mõtted ja soovid ning pista need purki.

Meil kõigil on vahel halvemaid päevi, Sinu kingitud purgist mõne innustava sõnumi võtmine aitab saaja tuju kindlasti parandada.

73 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page