top of page
Search
  • Kiilitaja toimetus

Jalgpall ühendab

Viimasel ajal on Eesti spordimaailmas olnud silmapaistev. Anett Kontaveit pääses WTA (Women's Tennis Association) aastalõputurniirile ning jõudis seal finaali. 14-aastane ujuja Eneli Jefimova sai Euroopa meistrivõistlustel kaela hõbemedali ja Eesti jalgpallikoondis mängis end austrialasest peatreeneri all viiki Walesi jalgpallikoondisega, kes on maailma edetabelis 19. kohal.

Jalgpall pole meie koolis mingi tavaline spordiala, sest täpselt nädal enne sügisest vaheaega toimus Spordivaimu eestvedamisel koolis jalgpallinädal. Selles nädalas oli emotsioone ja elamusi igal vanuseastmel.

Vahetunnikellasid asendasid jalgpalliteemalised laulud. Igal vahetunnil toimus turniir, mis tõi staadioniäärsed alad rahvast täis, et kaasa elada oma lemmikule. Iga õpilane sai olla osa sellest sündmusest, kas siis väljakul palli taga ajades või väljaku ääres kaasa elades. Kui põhikooli- ja gümnaasiumiklasside esindused osalesid turniiri raames toimunud mängudel, siis väiksemad ehk 1.-4. klassi mürsikud said end proovile panna aktiivsetes jalgpallivahetundides. Lisaks said huvilised osaleda täpsuslöökide võistlusel, kus tulemuste puhul peeti individuaalarvestust. Kellel sellest veel vähe, sai kehalise tunnis ja vahetundides möllata suurtes mullipallides.

Turniiride tulemused:

5. klassid: 1. koht - 5B I meeskond, 2. koht - 5B II meeskond, 3. koht - 5A

6.-7. klassid: 1. koht - 7B, 2. koht - 6C, 3. koht - 6A

8.-9. klassid: 1. koht - 9C, 2. koht - 9A, 3. koht - 9B

10.-12. klassid: 1. koht - 10C, 2. koht - 10B, 3. koht - 12D

Et jalgpallinädalat veel põnevus rikkamaks teha ning kaasata ka endisi õpilasi, toimus gümnaasiumiklasside turniiri võitja ja vilistlaste vahel üks kõva jalkalahing, mille võitis taas 10C.

Turniiride ja täpsuslöökide parimaid autasustati kinkekottidega, mille panid kokku sponsorid Belief Water OÜ ja Tere AS.


Pildid: Adelle Ader





38 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page