top of page
Search
  • Kristo Saarna

48. lennu lipp

Jaanuarikuu viimasel reedel ehk 29. jaanuaril tähistasime traditsioonilist oma kooli päeva. Selle aasta oma kooli päev oli erilisem, kui muidu, sest avati kooli 50. juubeliaasta. Juubeliaasta puhul kutsuti ellu projekt, mille raames lehvib selle õppeaasta lõpuni lipumastis koolilipu asemel lennulipp. Projekti avas abiturientide lipp, mis lehvib 7. veebruarini. 48. lennu lipu autoriks on Hanna Oruaas, kellelt küsisin kommentaari.

“Oleme üks vähestest lendudest, kus igal klassil on tekkinud enda logo või sümbol. A-klassil on õigusteadusele kohaselt kaal, b-klass on meil alati ikka selline rahaäss olnud, c-klassil on oma sidrunid ja d-klassil on teatrihummus. Seepärast ei olnud vajadust midagi uut hakata välja mõtlema, sai kasutada kõigile teada-tuntud logosid.

Alguses proovisin leida midagi ühist meie kõigi vahel, midagi, mis meid ühendaks. Kuna sellest midagi välja ei tulnud, tundus hea mõte kõigi logod kokku liita. Ron Jonas Verlin c-klassist mõtles välja kompositsiooni ja mina tegin arvutis valmis. Lipp valmis ühe ööga, nagu kõik teisedki õiged projektid. :))”




54 views0 comments

Recent Posts

See All

KOSMILINE SUVEHOROSKOOP ‘22

Üldine ennustus: Õhus on armastust. Õhus on kiile. Tulemärk JÄÄR (20. MÄRTS - 19. APRILL) Ära jää kummi venitama ning tee kõik oma tegemised õigeaegselt ära, muidu osutub kooliaasta lõpp täitsa piduse

Suur reede ei ole vaid koolist vaba päev

Sel aastal on suur reede viieteistkümnendal aprillil. Selle tähtpäevaga meenub õpilastele kindlasti koolist vaba päev. Suure reedega kaasneb ka lihavõtete ehk argikeeli munadepüha tähistamine. Seda 19

Post: Blog2_Post
bottom of page